A Restaurant at the Gates of Nevers
La Nouvelle Table offers its guests a homemade cuisine, made from fresh ingredients, sourced mostly from local and organic producers.
(We are closed on Sunday)
A RESTAURANT ADJACENT TO THE HOTEL
La Nouvelle Table
Certified Tables and Auberges de France & Maître Restaurateus
La Nouvelle Table has received professional accreditations as part of a territorial and heritage approach to promote hospitality and regional gastronomy.
The official Label for Tables & Inns has the mission of promoting and showcasing the expertise of independent professionals in France and internationally, including chefs, hoteliers, artisans (food trades), and local producers, excluding integrated chains. The restaurant activity must be registered in the commercial register and offer some dishes from the local culinary tradition.
La Nouvelle Table
Labellisé Tables & Auberge de France
La Nouvelle Table a reçu l’agrément professionnel bénéficiant d’une démarche territoriale et patrimoniale pour promouvoir l’ Hospitalité et la Gastronomie de Terroir.
Le Label officiel des Tables & Auberges a pour mission la valorisation et la promotion, en France et à l’International, du savoir-faire des professionnels indépendants : chefs, hôteliers, Artisans (métiers de bouche) & Producteurs Locaux à l’exclusion des chaînes intégrées. L’activité restauration doit être immatriculée au registre du commerce et offrir quelques plats de tradition culinaire Locale.